Európske aspekty vypracovania vízie rozvoja Slovenska do roku 2030 - Bracjun, Anatolij
Rozhodnutie vlády o vypracovaní vízie rozvoja slovenskej spoločnosti do roku 2030. Široký záber - 24 tém - vízie rozvoja spoločnosti. Signál o zámere malej krajiny zachovať si určitú mieru ekonomickej suverenity v podmienkach prehĺbenia globalizácie a európskej integrácie. Problematika nosnej špecializácie Slovenska.