Niektoré aspekty decentralizácie verejnej správy v SR - Žárska, Elena, 1955-
Princípy decentralizácie verejnej správy na Slovensku. Stav a ďalší proces decentralizácie verejnej správy (VS). Decentralizácia VS a nové usporiadanie miestnej štátnej správy. Decentralizácia VS a fungovanie miestnej samosprávy. Duálny model a dva druhy vykonávaných kompetencií. Decentralizácia verejnej správy a riziko korupcie.