<The> Challenges of microfinance: in India and Bandgladesh - Saha, Nibedita
Základ rastu mikrofinancií. Naliehavosť mikrofinancií v Indii. Dopyt a ponuka po mikrofinančných službách v Indii, úsporách a poistných službách. Inštitúcie mikrofinancií. Úloha mikrofinancií a ich budúcnosť.