Distribúcia v medzinárodnom prostredí - Vlčková, Katarína
Medzinárodné marketingové prostredie. Vývojové trendy v medzinárodnej distribúcii. Medzinárodná stratégia a medzinárodná distribučná stratégia. Medzinárodný distribučný proces a štruktúra distribučných kanálov.