Poradenstvo v oblasti distribúcie - Hanuláková, Eva, 1964-
Distribúcia z pohľadu možnosti využitia poradenstva ako metódy a profesionálnej služby. Pojem poradenstvo. Subjekty poradenstva a poradenský proces. Postup pri výbere poradcu.