Analýza používaných distribučných kanálov v pivovarníckom priemysle v SR - Hasprová, Mária, 1970-
Distribučná stratégia v podmienkach slovenského pivovarníckeho priemyslu. Formy distribúcie spoločnosti SABMiller v podmienkach strednej Európy. Formy distribúcie v podmienkach spoločnosti Pivovary Topvar. Vzťahy a väzby v distribučnom kanáli. Porovnanie vývoja predaja cez používané distribučné kanály.