Dostupnosť ako nástroj marketingového mixu na zvýšenie konkurencieschopnosti regiónu prostredníctvom vytvárania podmienok pre investorov - Drábik, Peter, 1981-
Dostupnosť ako nástroj marketingového mixu. Faktory dostupnosti regiónu. Dostupnosť ako determinant alokácie investorov. Lokálna infraštruktúra. Vzdelávacie zariadenia. Kvalita života. Priemyselné parky. Logistické a distribučné centrá. Integrácia do miestnej komunity.