Sociálně-ekonomické přístupy k teorii růstu v rámci literatury ekonomie hlavního proudu - Kouba, Luděk
Klasifikácia teórií rastu a sociálno-ekonomické prístupy v rámci učebnicového výkladu v českej a zahraničnej literatúre. Analýza problematiky hospodárskeho rastu.