Európska únia vs. korupcia - Fillová, Dagmar
Korupcia, závažnosť problematiky korupcie. Boj proti korupcii. Exekutíva Európskej únie. Rozpočet Európskej únie. Korupcia v Európskej únii. Nejasné pravidlá v alokácii rozpočtu EÚ. Oblasti korupcie a nedostatky v jej odhaľovaní. Zneužívanie úradu - niektoré konkrétne príklady.