Plán rozvoje sociálních služeb jako nástroj pro odstranění dlouhodobých problémů v sociální oblasti - Průša, Ladislav
Plán rozvoja sociálnych služieb. Klasifikácia princípov na vypracovanie sociálnej analýzy. Ciele sociálnej analýz. Štruktúra osídlenia a analýza sociálne-demografického zloženia obce. Sociálne aktivity v obci.