Aplikace mikroekonomické koncepce ekonomické efektivnosti do podnikové praxe - Suchánek, Petr
Aplikácia mikroekonomickej koncepcie ekonomickej efektívnosti do podnikovej praxe s využitím teoretických odvodení a účtovných dát na súbor podnikov z rôznych odvetví v ČR. Východisko v neoklasickom modeli firmy.