Nové prístupy k hodnoteniu marketingového výkonu - Lesáková, Dagmar, 1949-
Obsah a význam indikátorov marketingového výkonu. Adaptácia mier úspešnosti podľa typu marketingovej stratégie. Pyramída indikátorov marketingového výkonu.