Komparativní analýza systému sociálních benefitů v období nezaměstnanosti ve vybraných zemích EU - Tvrdoň, Michal
Analýza systému podpory v nezamestnanosti. Systém sociálnych dávok v krajinách EÚ. Zameranie sa na vybrané parciálne ukazovatele. Teoreticko-metodologické východiska. Komparatívna analýza.