Potreba zavádzania manažmentu znalostí vo verejnej správe - Čepelová, Anna
Teoretické východiská manažmentu znalostí. Charakteristika verejného sektora. Výskum - jeho metodika, realizácia a výsledky. Možnosti aplikácie manažmentu znalostí vo verejnej správe. Diskusia - teória a odporúčanie pre prax.