Internet ako moderný komunikačný kanál - Krauszová, Andrea
Charakteristika internetu. Využitie internetu. Klasické a moderné spôsoby komunikácie. Oblasti využitia internetu. Využitie internetu vo verejnej správe. Hlavné prínosy informatitácie verejnej správy.