Riziká a trh poistenia pohľadávok - Marko, Peter
Riziká spojené s pohľadávkami a ich poistenie. Exportné úverové poistenie. Zdroje informácií, systém hodnotenia rizika a uzavretie poistenia. Poistenie pohľadávok na slovenskom a globálnom trhu.