Univerzita v konkurenčnom prostredí - Ručinská, Silvia
Analýza postavenia univerzít na Slovensku. Základný a rozšírený produkt univerzity. Konkurenčné prostredie univerzity. Konkurencia univerzít v oblasti vzdelávania. Konkurencia univerzít v oblasti výskumu. Konkurencia univerzít v ostatných oblastiach. Faktory vplývajúce na konkurenčné prostredie univerzít.