<The> development of the European administration. Fundamental concepts and approaches - Matei, Ani
Európsky administratívny priestor (EAS - European administrative space) - základy. Administratívne zbližovanie. Zbližovanie prostredníctvom poeurópštenia. Dynamika administratívy. Európska administratíva - od pojmu k realite. Systematický prístup. Charakteristika európskej administratívy. Samoregulácia v európskej administratíve.