Likvidácia obchodných spoločností - Kaletová, Viera
Právna úprava likvidácie. Účtovné a daňové povinnosti súvisiace s likvidáciou. Vstup do likvidácie. Obdobie likvidácie spoločnosti. Ukončenie likvidácie. Príklad.