Zlúčenie, splynutie, rozdelenie obchodných spoločností - Kaletová, Viera
Základná právna úprava. Vymedzenie pojmov. Daňové vplyvy splynutia, zlúčenia a rozdelenia spoločností. Osobitosti pri zmenách právnej formy obchodných spoločností. Účtovanie splynutia, zlúčenia a rozdelenia spoločností.