Úplné znenie zákona o živnostenskom podnikaní - Horvatová, Katarína
Zákon č. 455/1991 Zb. v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 358/2007 Z.z. Zákon upravuje podmienky živnostenského podnikania a kontrolu nad ich dodržiavaním.