Finansirovanije nauky i issledovanij v Evropejskom sojuze i Slovakii v kontekste Lissabonskoj strategii - Gonda, Vladimír
Investície do vedy a výskumu v Európskej únii. Financovanie vedy a výskumu v Slovenskej republike. Výdavky na vedu a výskum v SR v rokoch 1999-2005. Počet zamestnancov vo výskume v období rokov 1989 až 2005 v SR. Porovnanie výsledkov plnenia Lisabonskej stratégie v jednotlivých krajinách Európskej únie.