Problém deflácie HDP a makroekonomických veličín - Husár, Jaroslav
Pri hodnotení ekonomického rastu krajiny je najviac využívaným cenovým indexom deflátor HDP. Deflátor HDP z pohľadu systému národných účtov. Možnosti skúmania rôznej cenovej štruktúry.