Analýza zamestnanosti v SR v období 1995 - 2005 - Hajnovičová, Viera
Analýza trhu práce na Slovensku v rokoch 1995-2005. Vývoj ponuky pracovných síl. Osoby zamestnané v zahraničí. Nezamestnané osoby. Niektoré štrukturálne problémy nezamestnanosti. Regionálne rozdiely v nezamestnanosti. Dlhodobá nezamestnanosť. Vývoj dopytu po pracovných silách. Vývoj zamestnanosti a produktivita práce v trhových odvetviach ekonomiky. Príspevok jednotlivých odvetví k celkovému rastu produktivity práce trhových odvetví. Závislosť rastu zamestnanosti od rastu produktu v trhových odvetviach za roky 1995-2005.