Vývoj štruktúry čistých peňažných výdavkov domácností Slovenskej republiky v období rokov 2000 - 2005 - Labudová, Viera, 1958-
Zdroje údajov, predmet analýzy. Meranie podobnosti, nepodobnosti štruktúr. Zmeny v štruktúre čistých peňažných výdavkov domácností v období rokov 2000-2005. Porovnanie štruktúry výdavkov domácností Slovenska.