"Turecký pochod" za lepšími časy - Studničná, Zuzana
Potreba vnímať turecké hospodárstvo ako rýchlo sa rozvíjajúcu trhovú ekonomiku s vysokým potenciálom budúceho rastu. Charakteristika súčasného tureckého hospodárstva. Závislosť na pôžičkách Medzinárodného menové fondu a Svetovej banky. Životná úroveň Turkov. Rozdelenie Turecka na bohatý západ a chudobný východ. Nezamestnanosť v Turecku. Prevaha mladých ľudí medzi obyvateľmi. Približovanie sa k Európe.