Umenie narábať s dlhom - Škriniar, Pavel, 1979-
Spotrebné úvery. Ponuka bankových produktov pre nováčikov. Možnosť evidencie v registri FICO. Úverový register. Ochrana ministerstva financií pred úžernickým úročením dlhov. Prepracovanosť hypotekárnych úverov.