Zelené výnosy z investície - Goceliak, Peter
Šetrenie nákladov na energiu. Úspory na strane mesačných výdavkov. Voľba vhodného ukazovateľa. Ilustračný výpočet výnosnosti. Ušetrené peniaze ako disponibilný zdroj do budúcnosti.