Turecko na evropské cestě - Petráček, Zbyněk
Reflexie nad otázkou, či Turecko patrí do Európy. Politická situácia v súčasnom Turecku. Islamizmus považovaný na Západe za najväčšiu hrozbu. Sekulárny fundamentalizmus v Turecku. Konflikt ducha a tela.