Indie šedesátiletá: Může koexistovat demokracie a prosperita? - Foltýn, Jaroslav
Hľadanie odpovede na otázku, či je možné skombinovať demokraciu a hospodársky úspech v rozvojových krajinách. Demokracia, politický vývoj a ekonomické súvislosti v Indii. Smer hospodárskeho rozvoja.