Sociálne poistenie v Európskej únii. Belgicko - Pastorková, Lenka
Systém sociálneho zabezpečenia v Belgicku. Systém sociálnej pomoci. Dôchodkové poistenie. Podmienky nároku na dôchodkové dávky. Starobný dôchodok.