Etika účtovníka a audítora - nový voliteľný predmet - Hvoždarová, Jana
Odlišné uplatňovanie etických princípov v práci účtovníka v porovnaní s ich uplatňovaním v práci audítora vzhľadom na nezávislosť audítora od auditovanej účtovnej jednotky. Postup pri výučbe etiky.