Novela zákona o účtovníctve a konsolidovaná účtovná závierka - Parajka, Branislav, 1981-
Zmeny týkajúce sa konsolidovanej účtovnej závierky v novelizácii zákona o účtovníctve. Požiadavka na zostavenie konsolidovanej účtovnej závierky účtovnými jednotkami verejnej správy ako aj súhrnnej účtovnej závierky verejnej správy.