Trh práce v České republice: pohled personálního konzultanta - Šindelář, Jan
Situácia na českom trhu práce v minulosti a dnes. Vzdelanie a jeho úloha na trhu práce. Vzdelanie a personálny marketing. Výhľad do budúcnosti.