Dopad Solventnosti II na činnosť poisťovne - Pulchart, Vladimír
Postup projektu EÚ Solventnosť II. Budúce zmeny v poisťovníctve. Koncept riadenia rizík. Solventnosť a účtovné pravidlá. Výška provízií predajným sieťam.