Veda a výskum na Slovensku v kontexte Lisabonskej stratégie - Gonda, Vladimír
Hlavné piliere Lisabonskej stratégie pre Slovensku. Dlhodobé priority. Financovanie vedy a výskumu na Slovensku. Vybrané problémy rozvoja vedy a výskumu v SR.