Světový pojistný trh v roce 2006 - Ducháčková, Eva
Pre svetový poistný trh v roku 2006 je charakteristické zrýchlenie rastu poistného a ďalších ukazovateľov poistenia platiace hlavne pre oblasť životného poistenia. Prehľad reálneho ročného rastu predpísaného poistného na svetovom poistnom trhu v rokoch 1995-2006. Poistenie v jednotlivých oblastiach sveta. Reálny rast predpísaného poistného v tzv. emerging markets.