Čo priniesla novela zákona o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov? - Ivančíková, Jana
Novelizovaný zákon o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov - platný od 1. septembra 2007. Zmeny týkajúce sa fyzických aj právnických osôb.