Hodnotenie kvality štúdia - Máziková, Katarína
Potreba zabezpečenia kvalitného vzdelávania. Zapojenie sa Fakulty hospodárskej informatiky do celouniverzitného projektu Európskeho sociálneho fondu, ktorého cieľom je zaviesť do praxe integrovaný systém riadenia a hodnotenia kvality na EU v Bratislave.