Evolúcia v outsourcingu podnikových procesov - od transakčného k strategickému BPO - Bodnár, Michal
Vymedzenie pojmu Biznis proces outsourcing (BPO). BPO ako hybná sila k procesnej excelencii. BPO a inovácie. BPO a podpora transformácie podniku. Kľúčové organizačné faktory pre implementáciu BPO.