Štátna pomoc v Slovenskej republike a v Európskej únii - významný pilier súťažnej politiky - Tokárová, Mária
Štátna pomoc v Slovenskej republike. Monitorovanie poskytovania aj využívania štátnej pomoci. Kritériá definície štátnej pomoci. Formy štátnej pomoci. Poskytovanie štátnej pomoci podľa schém. Údaje o štátnej pomoci poskytnutej v SR v rokoch 2001-2005. Postavenie a význam štátnej pomoci v politike ochrany hospodárskej súťaže v Európskej únii. Vývoj objemu štátnej pomoci v EÚ za roky 1994-2004.