Implementácia 8. smernice Európskeho parlamentu a Rady o štatutárnom audite do pripravovaného zákona oí audítoroch - Kareš, Ladislav
Reakcia slovenskej legislatívy v oblasti auditu na zmeny, ktoré priniesla modernizovaná 8. smernica Európskeho parlamentu a Rady o štatutárnom audite ročných účtovných závierok a konsolidovaných účtovných závierok.