Pripravenosť a dopady vstupu SR do EMÚ - Chandoga, Roman
Do dátumu 1.1.2009 musí Slovenská republika splniť Maastrichtské kritériá, aby mohla vstúpiť do Európskej menovej únie. Čo sú to Maastrichtské kritériá. Dosahovanie Maastrichtských kritérií v podmienkach SR. Dopady zavedenia jednotnej európskej meny na Slovensku - na obyvateľstvo, na podniky, na štátnu správu.