Riadenie ľudských zdrojov vo verejnej správe - Hrašková, Dagmar
Vonkajšie potreby personálnej reformy vo verejnej správe. Porovnanie riadenia ľudských zdrojov vo verejnom a v súkromnom sektore. Etika štátnej služby. Čo potrebuje manažér verejnej správy vedieť o metódach personálneho manažmentu. Základné nástroje personálnej politiky.