Aspekty spoločensky zodpovedného správania sa firiem v marketingových stratégiách - Majtán, Štefan
Dopady spoločensky zodpovedného správania sa firiem na novú kvalitu marketingu. Marketingové stratégie umiestňovania, marketingová stratégia vzťahov so zákazníkmi. Pohľad na realitu marketingových stratégií zameraných na zákazníka vo vybraných podnikoch v Slovenskej republike z aspektu spoločensky zodpovedného správania sa.