Dôchodok náš zaslúžený - Jurkovič, Radovan
Priemerný dôchodok na Slovensku. Počítanie dôchodku a nárok na dôchodok. Charakteristika dôchodkového systému. Starobný dôchodok. Predčasný starobný dôchodok. Invalidný dôchodok. Vdovský a vdovecký dôchodok. Sirotský dôchodok. Zvyšovanie dôchodkov. Osobný dôchodkový účet. Investičné a kapitálové životné poistenie Sporenie v DDS.