Program Marco Polo-finančný nástroj EÚ pre rozvoj intermodálnej dopravy - Moravčík, Tomáš
Program Marco Polo. Akcie podporované z programu Marco Polo II. Základné podmienky získania finančných zdrojov. Možnosti čerpania finančných zdrojov z programu Marco Polo v podmienkach Slovenskej republiky.