Vývoj a perspektívy svetovej ekonomiky - Workie Tiruneh, Menbere
Veľkosť a zdroje ekonomického rastu svetovej ekonomiky. Klesajúci trend vplyvu vyspelých ekonomík na globálny rast hrubého domáceho produktu. Vývoj a perspektívy makroekonomickej stability svetovej ekonomiky. Vonkajšia ekonomická rovnováha. Výzvy a riziká budúceho vývoja svetovej ekonomiky.