Je outsourcing alternatívou pre štátnu správu? - Fedák, Peter
Potreba strategického obstarávania služieb, tzv. sourcing. Pohľad nadnárodnej konzultačnej spoločnosti Capgeminy na niektoré problémy a otázky spojené s využívaním sourcingových stratégií verejným sektorom.