V čom spočíva čaro Transformational Business Process Outsourcingu? - Hluštík, Mário
Outsourcing ako jedna z potenciálnych ciest znižovania nákladov spoločnosti. Nová generácia outsourcingových techník - Transformational Business Process Outsourcing (tBPO). Prehľad hlavných rozdielov medzi transformačným a konvenčným outsourcingom.